Individuele coaching

1 op 1 coaching voor professionals

Individuele coaching 

Soms kom je er zelf even niet uit. Dan denken we graag met je mee. Onze coaching kenmerkt zich door het vertrouwen dat je er zelf (met wat hulp en goede vragen) wel weer uitkomt, humor is een belangrijk ingrediënt en je bent zelf de leider over je eigen proces. In de coaching gebruiken we onder andere onderdelen van Acceptance en Commitment Therapy en oplossingsgericht coachen.

Onderwerpen voor coaching kunnen zijn: grenzen stellen, assertiviteit, (persoonlijk) leiderschap, balans tussen werk en privé of conflicten op het werk. 

praktisch

Als je overweegt om een coachingstraject met een van ons aan te gaan, dan plannen we eerst een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier bespreken we de aanleiding, de huidige situatie en wat je zou willen bereiken met coaching. We kijken hier ook wij je kunnen helpen of dat iets of iemand anders meer passend is. Daarnaast vinden we het belangrijk om vast te stellen of er een wederzijdse professionele klik is, omdat dit een grote factor is in het uiteindelijke effect van de coaching.

Een coachingstraject bestaat uit één of meerdere sessies. Tussendoor kun je opdrachten maken en vooral veel oefenen. De gesprekken vinden plaats in onze praktijkruimte in Leeuwarden of online. Ook wandelcoaching behoort tot de mogelijkheden. In overleg kunnen de gesprekken ook op een andere locatie gevoerd worden, zoals bijvoorbeeld op je werk.

Voor mij is Marieke van grote waarde geweest in het zoeken naar wie ik ben en wil zijn als beginnend professional! Vanaf begin af aan voelde ik me prettig bij haar. Dat komt omdat ze vriendelijk is en gemakkelijk een positieve en humoristische noot inbrengt, maar ook omdat ze zeer invoelend is en zichzelf kwetsbaar op durft te stellen. Ik heb ervaren dat Marieke over enorm veel vak-, mensen- en zelfkennis beschikt. En het mooie is dat Marieke die allemaal aan elkaar kan verbinden (en daarmee anderen kan inspireren). Ze is enorm betrokken, heeft veel vakkennis, is analytisch en heeft het vermogen om een ander perspectief op zaken te schijnen. Marieke is voor mij het ultieme voorbeeld van een professional die vanuit haar hart werkt!

– Jet over Marieke

Neem contact met ons op

1 + 9 =