Paul en Marieke

Wie we zijn

Over Paul

Paul is jarenlang eigenaar geweest van een communicatiebureau. Eerst vooral in de inhoud (als programmeur), later in een leidinggevende functie als teamlead. In de laatste jaren is hij zich steeds meer gaan richten op coaching, persoonlijke en teamontwikkeling en begeleiden van creatieve sessies. Hij is analytisch, rustig en observerend. Doorziet patronen snel en weet daarvoor de juiste interventies in te zetten. Wordt door anderen omschreven als betrokken, warm en zonder oordeel. Ontwikkelt zichzelf graag door alles te lezen wat los en vast zit en het volgen van trainingen. Groot fan van Oplossingsgericht werken en ACT. 

Marieke over Paul

Paul krijgt energie van het delen van kennis en ervaringen, vraagt door en ziet soms dingen die ik nog niet had gezien. Hij is flexibel, straalt rust uit en is niet alleen gefocust op de groei van anderen, maar maakt zelf ook enorme stappen in zijn persoonlijke ontwikkeling. Geef hem een open haard en een speciaal biertje en hij komt helemaal goed tot zijn recht.

Paul op Oranje trap
Marieke Jongman

Over Marieke

Marieke is opgeleid als orthopedagoog en leerde daar kijken naar (de ontwikkeling van) het kind in zijn of haar context. Ze heeft meer dan 15 jaar gewerkt in de jeugdzorg, het sociaal domein en met leerproblemen. Altijd vanuit de functie als orthopedagoog en gericht op gedrag en interactie. Ze zag hoe ongelofelijk ingewikkeld het werken in deze sector is voor professionals. Meer en meer raakte ze geïntrigeerd door de behoeften van professionals en de problemen in teams. Ergens kreeg ze het gevoel dat ze een carrièreswitch maakte. Maar terugkijkend is haar systemische blik als orthopedagoog alleen verschoven van het kind in zijn gezin, naar de professional in het team, of het team in de organisatie.

Paul over Marieke

Het is een groot plezier om met Marieke samen te werken. Scherp, analytisch, maar vol warmte, intuïtief, enthousiast en humor. Door haar bak aan ervaring in het werken met mensen weet ze als geen ander om te gaan met lastige situaties, gedoe en conflicten. Lichtelijk jaloers op haar doorzettingsvermogen en betrokkenheid. In haar vrije tijd vaak te vinden op de tennisbaan, óf met een wijntje op de bank voor een goede serie.