Training

Veerkracht, Deep Democracy, besluitvorming & maatwerk trainingen

Groepstraining ACT

Anders omgaan met vervelende gedachten, gevoelens en gebeurtenissen

Wat is ACT

ACT helpt mensen op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die je tegenkomt (Acceptance), zodat je kan blijven investeren in de dingen die je écht belangrijk vindt (Commitment). Wij zetten ACT in bij individuele coaching, maar het is ook mogelijk om een groepstraining te volgen.

Binnen ACT wordt er gewerkt aan zes vaardigheden, die als geheel zorgen voor meer psychologische flexibiliteit. Het gaat dus niet om “beter maken” of “klachten oplossen”, maar anders omgaan met nare gevoelens, gedachten en gebeurtenissen. Ieder mens krijgt hier mee te maken, daar heb je geen invloed op. Hoe je er mee omgaat, dáár heb je invloed op. De vaardigheden zijn: defusie, acceptatie, hier en nu, waarden, toegewijde actie, zelf als context en waarden.

Wil je meer leren over deze vaardigheden en hoe het je kan helpen je veerkracht te versterken en psychologisch flexibeler om te gaan met vervelende gevoelens, gedachten of gebeurtenissen, geef je dan op voor de groepstraining ACT. Zo kun jij op weg om je doelen en dromen te verwezenlijken. Denk je dat een individueel traject beter is of juist een training voor je hele team? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

Praktisch

Wat: 6 bijeenkomsten van 2 uur 
Waar: Fonteinland 7b in Leeuwarden of incompany

Minimaal aantal personen 6
Maximum aantal personen 14
Inclusief koffie of thee met wat lekkers

Deep democracy

Herken je dat, vergaderingen die eindeloos duren en uitmonden in discussie, of overleggen waarbij aan het einde niemand meer weet wat er precies besloten is? Of dat je je niet gehoord voelt en het lijkt alsof jouw mening er niet toe doet? Samenwerken is lang niet altijd even makkelijk. Iedereen in een groep neemt wijsheid mee, in de vorm van ervaring, expertise, kennis of vaardigheden, maar hoe benut je die wijsheid het beste, zodat je uiteindelijk tot besluiten komt waar je echt mee verder kunt? En hoe kun je als er toch conflicten ontstaan, hier zo goed mogelijk mee omgaan, zodat gezegd kan worden wat gezegd moet worden?

In de workshop ‘Introductie in Deep Democracy’ willen we je laten zien hoe je betere gesprekken kan voeren, inclusieve besluiten kan nemen waar echt iedereen achter staat, en conflicten niet uit de weggaat, maar juist benut om tot betere resultaten te komen. Deep Democracy is een filosofie én methode waarmee je de wijsheid van de minderheid kan toevoegen aan het idee van de meerderheid. De workshop is een praktische inleiding, waarna je direct aan de slag kunt in je eigen gesprekken en vergaderingen.

Heb je de introductieworkshop Deep Democracy gevolgd en wil je graag meer weten over deze methode? Benieuwd hoe je Deep Democracy (nog beter) kan inzetten in je dagelijkse werk? Volg dan nu de verdiepende workshop. In deze workshop gaan we dieper in op het prachtige gedachtengoed van Deep Democracy. We duiken in de onderstroom, leren conflicten beter te hanteren en gaan oefenen met werkvormen voor nog betere gesprekken en meer inclusieve besluitvorming. Daarnaast staan we uitgebreid stil hoe je Deep Democracy optimaal inzet in je werk.

praktisch

Meer weten over de mogelijkheden? Zoals bijvoorbeeld over in-company training? Neem dan even contact met ons op.

 

Teamtraining

Teamtraining

Training op maat nodig? Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld met je team je talenten ontdekken, anders leren kijken naar feedback, elkaar beter leren kennen, jullie communicatievaardigheden verbeteren of met en van elkaar leren? Samen met jullie kijken we naar de wensen die er zijn en wat we jullie kunnen bieden.

Neem contact met mij op

3 + 2 =